2010. március 30., kedd

Egy pár kép...



Lassan növekedünk és formálódunk.Mikor néztem azokat a képeket, amelyek akkor készültek, amikor megszületett és nézzem a mostaniakat, mintha nem is ugyanarról a babáról készültek volna...Ugye?


Nagyon el vagyunk kényeztetve ugyanis a két mama felváltva (egyik nap egyik, másik nap másik) jönnek segíteni és nem engedik, hogy a kisujjamat sem mozgassam, hát nem tudom mivel érdemeltem ki ezt a jó dolgot...de ha hiszitek, ha nem ezt is meg lehet unni...úgyhogy már minimális dolgokat én is megteszek, főleg mikor nem látják;))

Felteszek még néhány képet családtagoknak, ismerősöknek, barátoknak, nehogy lemaradjanak valamiről:), de ajánlom, hogy jöjjetek és látogassatok meg, mert élőbe másak vagyunk:))))

Anya nagyon szereti az ő kicsi lányát...
...és persze apa is szereti őt...
Veres tata és mama
Pap tata és mama
:)))))))))))))))))))))
Eddigi kedvenc kép

10 megjegyzés:

  1. koszi, en biztosan ott vagyok akepvarok kozott :)hat nagyon edes...:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, rád gondoltam legelőszőr...már nagyon nagyon várom, hogy találkozunk és azt is nagyon várom, amint Alizt a nagynénje ölebe lássam ;)))

    VálaszTörlés
  3. Ugy van ok nagyon hamar nonnek s valtoznak.Aldjon az Ur benneteket!Meg a boldog nagyszuloket!

    VálaszTörlés
  4. Aranyos kislany. Isten aldja meg!

    VálaszTörlés
  5. hat milyen aranyos ez a ti lanyotok:)majd varunk palacsintazni titeket:)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon szepek vagytok:)Kivanom, hogy tapasztaljatok minden pillanatban, hogy tenyleg ajandek egy ilyen draga baba...Olyan jo volt latni,hogy anyukadrol arad a nagymamai "buszkeseg":)

    VálaszTörlés
  7. Nagyon szép lányotok van. :)))))

    VálaszTörlés
  8. nagyon edes a baba jo babazast.

    VálaszTörlés
  9. Köszönjük az aranyos bejegyzéseket és a jó kívánságokat!!!
    Hát Eunika, már én is alig várom, hogy kimozduljunk, főleg, hogy látom, hogy milyen szép idő van kint és akkor felkeressünk:)Gondolok rád és imádkozok értetek!
    Hermina,tényleg anyukám nagyon büszke nagymama, mindenkinek meséli akivel találkozik, hogy nagymama lett... a múltnap azt mondta, hogy annak is újságolta a hírt, akit nem is ismert, nem beszélt vele eddig, csak látásból volt ismerős:)))))Hát ilyenek a nagyszülők....

    VálaszTörlés
  10. nagyon eredeti minden kép:)
    tetszenek!

    VálaszTörlés