2011. január 20., csütörtök

Csak úgy...

Aliz szeret a központba lenni és mi szeretjük, hogy van ki a központba legyen.Ilyenkor nagyon tudja hogyan kell minket megnevettetni. Remélem sikerül egy kis mosolyt csalni mások arcára is...:)
Megosztjuk ezt az örömet szívesen...:)
Okostojás

...nézem a mesét...
...apával...:)
...ez az anya papucsa milyen kényelmes...
...azt hiszitek, hogy én nem fáradok el soha...

És akkor egy pár sort rólunk...
Voltunk a bankban a héten és sajnos most szüneteltetik a "Prima Casa"programot, mert lesznek valamilyen változtatások és nem lehet még tudni, hogy meddig kell várni még újból beadhatjuk a papírokat, hogy kérvényezhessük újból a hitelt. Nem is lenne ez nagy gond, sőt nekünk talán ez még jól is jön, mert a mostani fizetéssel csak a szükséges összeg felet kapnánk meg. Abban reménykedünk, hogy visszaadják a tanári fizetéseket és akkor valamennyivel többet fogunk kapni...úgyhogy még egyelőre nem költözünk...illetve költözünk, mert az albérletet el kell hagyjuk márciusig és már kerestünk is egy másikat. Valószínű hamarosan megnézzük és akkor kezdődhet a pakolás...
Legalább nem mondhatom, hogy egyhangú életünk van és hogy nincs benne semmi izgalom...:)
Lesz mit meséljek az unokáimnak...Bezzeg a mi időnkben:)))
Aliz újból szörcsög és elégé nyűgös. Az éjszaka láza is volt, nem sokat aludtunk. Nem igazán tudom, hogy mi miatt.Vagy a foga miatt vagy nem gyógyult ki teljesen a múltkori meghűlésből...de reméljük, hogy nemsokára helyrejön, mert nem igazán bírom ezeket a síros napokat...ha felveszem az a baj, ha leteszem az a baj és állandóan rajtam csüngne...
Ma női kör lesz és a szeretetnyelveket tanulmányozzuk, most éppen az ajándékozásnál tartunk.Már nagyon várom, mert az utolsó, karácsony előtt volt.
Kívánok mindenkinek egy szép napot!

4 megjegyzés:

  1. Nagyon aranyos a kis Alizka es kivanom az Ur aldasat az egesz csaladotokra.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes, ugye még nincs 1 éves? Jól látom már jár? Nagyon ügyes!

    VálaszTörlés
  3. jaj de puszilni való arca van:) hasonlít édesanyádra is, ugye jól látom?

    VálaszTörlés
  4. Anikó, köszönjük a jó kívánságokat és az Úr áldását kívánom az egész család életére!

    Andi, még nincs egy éves, csak tíz hónapos és csak egy párat lépeget bizonytalanul, de még van ideje...ahova akar úgyis elmegy,legtöbbet négykézláb, de amint megtud fogózni valamiben áll fel.Nagyon élvezzük ezeket a pillanatokat.
    Vigyázz nagyon magadra!

    Evódia, én nem tudom pontosan kire hasonlít ez a gyerek, mert elégé keverék:)de anyukámnak biztos jól fog esni a bókod.:)
    Sok erőt a munkádhoz és az Úr áldja meg azt!

    VálaszTörlés