2010. június 25., péntek

Végre...


...már haladunk a papírokkal ami a házat és Árpi állásást illeti, ugyanis a héten sikerült beadni a szükséges papírokat a bankban, ugyhogy most már várjuk a választ és Árpi is beiratkozott a versenyvizsgára. Már nagyon unjuk, hogy minden évbe újra kell kezdeni az egész procedúrát és látom Árpin, hogy mennyire ideges és nyomasztja az egész és ez átragad rám is, rólam pedig Alizra, ugyhogy nyűgösek vagyunk mindannyian, de remélem hamarosan vége lesz és lenyugodnak a kedélyek.
Most már a várakozás ideje fog következni: várjuk, hogy milyen kimenetele lesz a hitelnek és várjuk, hogy eldöntődjön, hogy hol lesz Árpinak az állása. Ha eszetekbe jutunk, akkor imádkozzatok értünk.



Aliz nagyon szépen fejlődik, most abban a fázisba tart, hogy kezdi megfogdosni a dolgokat és egyenesen a szájába viszi:)
Nagyon élvezzem!
Nagyon jól el lehet vele játszani és bármire rávehető, szereti ha az anya bolondot csinál magából és sokat nevet rajta:)))))


5 megjegyzés:

  1. Imádkozunk értetek, hogy legyen meg a sajat kis házacskátok, ahol otthon érezhetitek magatokat!
    Nagyon edes a kis Aliz! sok erőt és türelmet egyenlőre!

    VálaszTörlés
  2. Kitartast. tenyeren hordoz. szeretunk es mi is imadkozunk. Aliz nagyon edes. :)

    VálaszTörlés
  3. es meg valami: mostmar tiszta annacskas, legalabbis ezeken a kepeken.

    VálaszTörlés
  4. en is imadkozom ertetek es orulok a johireknek;) Isten gondot visel oveirol;)

    VálaszTörlés
  5. Köszönöm a bátorításokat és az imákat, hiszem hogy az imának ereje van!!!
    Hát Picuri ez nagyon jól esett, hogy azt írod, hogy a kicsi tiszta én vagyok,de Árpi előtt ne nagyon hangoztasd, mert ő meg van győződve arról, hogy tiszta apja és nagyon büszke rá.:)))

    VálaszTörlés