2010. április 17., szombat

Majdnem 5 kiló...

...kell "cipeljek" minden nap:) a tegnap mértük meg, mert töltötte a négy hetet és már kíváncsi voltam, igaz, hogy ruhácskával és pelenkával együtt volt, 5,080 gr., úgyhogy gondolom azok nélkül sem lenne sokkal kevesebb...aminek mi nagyon örülünk, mert szépen fejlődik és gyarapszik és a mi legfontosabb egészséges. Igaz, a hátam nem annyira örül neki, hogy ilyen jó kis súlyba van, de ki lehet bírni:)))
És nyúlik is, mert már sok ruhácska nem jó rá...de hát ez így van rendjén.
Már nem olyan vészesek az éjszakák, egy héten egyszer, kétszer becsúszik egy egy hosszabb éjszaka, de ezt is ki lehet bírni...



























Örültünk hogy sokan kíváncsiak voltak ránk...jobban mondva inkább Alizra és így nem unatkoztam és most már ki ki megyünk, úgyhogy így már nem érzem annyira a négy fal közzé zárva magam.
Most már igen igen magunk vagyunk és el tudom végezni a kis dolgomat, mert nyugodt baba.
De nem akarom nagyon elszólni magam:)))

5 megjegyzés:

  1. o de draga :)es milyen szepen fejlodik nagyon edes baba sok oromot nektek es sokat gondolok rad es mindig kerdem anyudtol is ,hogy vagytok;)olyan buszke nagymama:)

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük kedves Iri, tényleg nagyon aranyos, sokszor tanakodom azon, hogy vajon mivel érdemeltük ki Istentől ezt a csodálatos ajándékot és mindennap hálát adok érte!!!

    VálaszTörlés
  3. Hát Eunika, tényleg anyukám nagyon büszke nagymama, de nem csak ő, hanem anyósom is.Anyukám mindig attól félt, hogy nem fogja megérni, hogy meglássa az unokáját, de Isten kegyelméből ez nem így lett és most minden perceben vele lenne ha tehetné...

    VálaszTörlés
  4. Annyira aranyos! Nézzél be hozzám, mert díjam van a részedre. :)

    VálaszTörlés