2010. december 15., szerda

Első szánkózás

Tegnap megvolt Aliz első szánkózása, de azt hiszem mi jobban élveztük mint ő, mert szegény azt sem tudta mi történik körülötte és hogy mi az a nagy fehérség mindenhol, nagyra tárt szemekkel bámulgatott. De nem rontotta el az apukája kedvét, mert ő nagyon fel volt dobva, hogy szánkóztathatja a lányát.
sajnos nem készült kép, mert a fényképezőgép újból felmondta a szolgálatot, jó lenne, már venni egy újat, de hát ez túl nagy kérés lenne karácsonyi ajándékként, hiszem most mindenhol és mindenkinél krízis van. Árpival meg is egyeztünk, hogy nem ajándékozzuk meg egymást, legalább nem erre fogunk összpontosítani.
Már nagyon várom a karácsonyt, hiszen ez az első, hogy egy kis gyerek is részt vesz az ünneplésben. Biztos érdekes lesz...(majd beszámolok az új élményekről) :)
De addig is sok a tennivaló és ez minden háziasszony jól tudja, úgyhogy kívánok mindenkinek jó előre haladást és a szobák tisztítása mellett legyen időnk a belsőnket is tisztogatni.Ezt kívánom mindenkinek!

4 megjegyzés:

  1. :) Nekünk még szánkónk sincs. Éppen mondta Pál a tegnap, hogy kell vegyünk egyet. Én is emllékszek az első gyermek első szánkóztatására! Így is van ez, mi jobban élvezzük mint ők, de hamar eljön az az idő amikor ő is élvezni fogja.
    Legyetek áldottak.

    VálaszTörlés
  2. Biztos élvezni fogja Aliz az ünnepeket, emlékszem Peti első karácsonyán még csak fél éves volt, de nagyon tetszett neki a szép piros égő, gömbök, mindent a szájába akart venni...szép képek készültek, sajnos most az én gépem is felmondta a szolgálatot, de a barátnőm ideadja az övét (nekik több van), az ünnepekre, ha van a családba valakinek érdemes elkérni, legalább egy napra, mert ez tényleg szép kis emlék lehet! Szép készülődést nektek, és áldott karácsonyt!

    VálaszTörlés
  3. Anna, nekünk szánkók.Róbert hozta le az övéket:)
    Köszönjük a jó kívánságot, ti is legyetek áldottak:)

    Andi, mindenképp fogunk kérni valakitől fényképezőgépet, remélem meg is kapjuk:)
    Kár lenne az első karácsonyt meg nem örökíteni...
    Nektek is kívánunk áldott ünnepeket!

    VálaszTörlés
  4. Én is azt ajánlom, egy kisbaba mellett kell venni egz kis gépet, ezek az emlékek örök élmények maradnak, nem szabad őket nem megörökíteni....úgyhogy ha megtehtitek vegyetek egy új gépet Karácsonyra vagy kérjetke kölcsön egyet míg lesz nektek is...majd meglátjátok, hogy fogja bámulni a kis csöppség a csillogó villogó karácsonyfát...:P
    Addig is Áldott Várakozást és készülődést!!!

    VálaszTörlés