2010. augusztus 25., szerda

Jó időtöltés

Voltunk két nap Zilahon, ugyanis itthon vannak Annamária alias Picuri :) és Tóbiás és már nagyon vártuk, hogy találkozhassunk velük, mert nagyon ritkán találkozunk. Jó volt egy kis időt együtt lenni és beszélgetni, de még így sem pótoltuk be a kimaradt időt...
Sütkéreztünk a szabadba, majd jó ízűen el is fogyasztottuk azt. Majd ezt követte az egymást szavába vágó, női beszegetés:) Sokszor úgy hiányoznak ezek a pillanatok...Jó volt visszaemlékezni az iskolás évekre, a csínytevésekre , ugyanakkor megbeszélni aktuális problémákat, örömöket.
Aliz is élvezte a szabadba, hiszen a megfázás miatt már elég rég voltunk kint ennyit .
Egyesek serénykedtek:)
Mások csak nézték:)))
Kaja várás közbe pózolgatunk...
Tudjátok kinek az ölébe vagyok?! Ő a nagynénim:))))))
Na ki a főnök?! ;)

Ma folyattuk az együttlétet és kimentünk egy kicsit sütizni és remélem, hogy pénteken is lesz folytatás, ugyanis várjuk őket Krasznára:)

























Nem érdekelnek engem a felnőttek, én elvagyok:)))

A jó hírt, híreket a végére hagytam...
Először is Árpi volt a véglegesítő vizsgán és hála Istennek sikerült, elvárásunk feletti.Nagyon hálásak vagyunk, hogy Isten mindent javunkra formál.Példa rá az is, hogy Árpi a szóbeli vizsgája előtt, pont azt az anyagot olvasta el, amit később kihúzott.Hát nem csodálatos?!
A másik dolog aminek nagyon örülünk az az, hogy Varsolcon (kb. 2 km-re van Krszanától) fog tanítani.
Most már csak a ház ügye van hátra, de hiszük, hogy nemsokára az is kialakul, csak úgy látszik arra többet kell várjunk, de sebaj, majd jobban fogjuk értékelni:)

1 megjegyzés: