2010. július 10., szombat

Megérkeztünk...

Egy hetet édesanyámnál voltunk Zilahon. Vasárnap a keresztségre mentünk és én Alizzal ott maradunk. Az elején úgy volt hogy két három napra megyünk, de jól éreztük magunk és maradunk egész péntekig. Sajnos nagyrészt esett az eső, úgyhogy nem voltunk sokat a városba tekeregni, de jó volt csak ülni és lustálkodni és Alizzal foglalkozni. Jókat beszélgettem anyukámmal, ami már nagyon hiányzott mert mindig ahhoz voltam szokva hogy megbeszéljek vele mindent ami bánt, ami örömet nyújt, mindent...most bepótoltuk a kimaradást:)
Egy pár a kép a hétről:
Egy kis esti torna mamával
Mama megmutatta a tyúkokat, ami nagyon tetszett Aliznak, csak úgy kapkodta a fejét:)


Mikor hazajöttünk, nagy volt az ámulás, ugyanis teljesen megváltozott a kilátás, mivel Barna és Piroska nekikezdtek az építkezésnek. A kerítés ami az ajtónk előtt volt, le van bontva és nemsokára fal fogja helyettesíteni. Megvallom egy kicsit irigykedve néztem a ház körvonalait, de legalább jobban fog minket motiválni minket abban, hogy igyekezzünk és minél hamarabb beköltözünk a saját lakásba.Csak sajnos nem minden rajtunk áll...Már kb. két hónapja vacillálnak a papírokkal és most azt találták ki, hogy addig nem fogadják el a hitel kérvényt, amíg Árpinak nincs beírva a munka könyvbe, hogy meg van a verseny vizsga és ez a vizsga csak augusztus vége fele lesz meg, úgyhogy megint kénytelenek vagyunk halasztani egy kicsit az egészet. Remélem, hogy a tulajdonosok hajlandóak lesznek még egy kicsit várni, mert mi nagyon nagyon szeretnénk megvenni azt a házat. Anyukám mindig azt mondogatja "Fiaim, ha az a ház a tietek kell legyen, akkor a tietek lesz" Adja az Úr, hogy így legyen!!!
Mindenki tervezgeti a nyarat...hát mi nem nagyon...és ez nem panaszkodás képen mondom, de most minden kicsi pénz számít és szegény Árpi állandóan dolgozik az apukájával ahol csak tudnak, kihasználva minden lehetőséget. Én annak is örülni fogok, amikor el megyünk baba látogatni és elmegyünk egy menyegzőre, hiszen ezek mind mást jelentenek a mindennapi, megszokott dolgokkal szemben. De azért egy kicsit reménykedem abban hogy majd sikerül elmenni egy két napra egy közeli fürdőre.
Kívánok mindenkinek kellemes nyarat és jó időtöltést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése