2011. április 4., hétfő

A játszotéren

Már nagyon vártuk a tavaszt és a jó időt. Aliz nagyon szeret kint lenni a friss levegőn, jönni menni és jó hosszúkat sétálgatni a babakocsival.
Vasárnap imaház után lementünk a játszótérre, Aliz nagyon élvezte...Megpróbáltuk minél több mindenre felültetni, úgyhogy a végén már jobban élveztük mint ő :)
Nagyon szeretem, amikor így hárman vagyunk és ilyen módon töltjük el az időt...










Ma regionális női kör volt tartva és a téma az anyós meny kapcsolat volt.
Három éve vagyok meny és nem tudom mikor leszek anyós de nagyon sok a tanulnivaló. Nagyon örülök, amikor ilyen témákról hallhatok előadásokat, mert Isten ezek által rámutat hiányosságaimra és kegyelem az, hogy még lehet javítani, korrigálni, helyrehozni dolgokat.
Nagyon sok jó dolgokat hallottunk és elég sokat jegyzeteltem is, úgyhogy ha majd több időm lesz, akkor megosztom veletek is. Addig is próbálom gyakorlatba ültetni a hallottakat.:))

5 megjegyzés:

  1. nagyon áldott alkalom volt,megvan a hanganyag is, visszalehet hallgatni többször is.

    VálaszTörlés
  2. Milyen szepen noddogeltek!Nagyon aranyosak vagytok mind!

    VálaszTörlés
  3. Nagyon régen voltam itt. Most tátva maradt a szám, hogy mekkora lett ez a kicsi lányka. :) Nagyon szép nagylány lett Aliz baba. :) (visszamenőleg olvastam a bejegyzéseidet)

    VálaszTörlés
  4. olyan szepek vagytok! :) es felcipobe....nalunk meg nem lehet felvenni :)

    VálaszTörlés
  5. Bocsánat a megkéset megjegyzésért, csak nem voltunk itthon az elmúlt napokba...
    Köszönöm mindenkinek a bókokat és a jó kívánságokat, tényleg úgy nő ez a leányka, mintha húznák:)persze aminek mi nagyon örülünk...

    VálaszTörlés