2011. augusztus 15., hétfő

Megházasodtunk:)

Már régóta készülök megosztani veletek ezt a jó hírt:végre miénk a ház.Most már elmondhatjuk,hogy van valami a tulajdonunkba, a nevünkön...Augusztus másodikán történt az átíratás ás azóta állandó tervezgetésbe vagyunk,mi hova kerüljön,mit csináljunk előbb,stb.
Szeretnénk még az idén beköltözni,ezért nagyon sok munka vár ránk:Árpinak és segítségeinek a kapa,ásó és betonkeverő mellett,nekem pedig a tűzhely mellett:)de nagy örömmel tesszük,mert végre a sajátunk miatt fáradozunk:)
Őszintén bevallom,hogy irigykedve olvasom a nyaralásokról szóló beszámolókat,mert nekünk az idén elmarad mindenféle utazgatás és áthúztunk mindenféle tervet.Most fontosabb a ház...Valamit valamiért...
Aliz nagyon ügyesen mondogat,mindennap mond valami újat,és egyre gyakrabban utánoz minket...ha valamelyik szó nagyon megtetszik neki,akkor képes egész nap azt ismételgetni...nagyon aranyos,de egyben nagyon fárasztó is tud lenni,nagyon aktív.Hálásak vagyunk,hogy mostanában nagy segítségünkre van a dédi mama,aki mindig nagy szeretettel elvállalja a pesztrálkodást.
Köszönjük azoknak akik imáinkban gondoltak ránk,tegyétek továbbra is,mert még szükségünk van rá,hiszen a beköltözésig még sok van.Remélem nemsokára képeket is fogok tudni mutatni:)
Kívánok továbbra is kellemes napot!

5 megjegyzés:

 1. Jaj,nagyon orulok a jo hirnek!!!!Szivbol kivanok nektek sok-sok boldog percet az uj hazban!Mostmar csak Alizt fogjatok "meghazasitani"...persze csak egy jo par ev mulva:D.....de sajnos ugy elszalad minden ev es minden pillanat:(,hogy eszre sem vesszuk!!!
  Minden jot kivanok nektek!!

  VálaszTörlés
 2. Gratulalok!nagyon orulok, h van sajat hazatok,gondolom nagy megkonnyebbules....sok erot es jo munkat kivanok a szepitgetesehez:)

  VálaszTörlés
 3. Köszi szépen Emese a jó kívánságokat.
  Remélem,hogy még sok jó sok évünk van Aliz házasításáig,addig legalább felszusszanunk egy kicsit:)

  Köszönjük neked is Réka a jókívánságokat.Igazad van abban, hogy nagyon megkönnyebbültünk,de igazán akkor leszünk amikor már beköltöztünk...de ne legyünk elégedetlenek,mindent csak szép lassan.
  Minden jót kívánok nektek is.puszi

  VálaszTörlés
 4. Gratula, örülök, hogy teljesült az álmotok, legalábbis egy része. Érezzétek otthon magatokat a házban és legyen áldás az életeteken!

  VálaszTörlés
 5. Jaj de jó! Isten áldja a földet, amelyre lábatok lép, s a házat is, amely rajta van!

  VálaszTörlés