2011. február 21., hétfő

Életjel


Már nagyon sokan jelezték, hogy hiányzok a blogvilágból, hiányoznak a a bejegyzéseim, ami, nem tagadom, nagyon jól esett.Őszintén nekem is hiányzott egy kicsit ez a miliő.:)
Hát már az új lakásba vagyunk kb. két hete, már teljesen megszoktunk és nagyon élvezünk itt lakni. Azóta többet ülök a konyhába, mert megtehetem, jó meleg van ott is és nagy örömmel végzem a munkám, mert Aliz is addig feltalálja magát, mikor az edényeket szedi ki sorra a szekrényből, mikor a hűtőmágnesekkel játszik, vagy egyszerűen húzogatja a nadrágomat sírva, nyűgölődve, hogy minél hamarabb végezzek.
Mióta ebbe a házba vagyunk egyedül megy, igaz nem mindig a legstabilabb, de nagyon aranyosan tötyög, de van olyan is amikor négykézlábra váílt.
Most már kezd egy egy szót is mondani(nem tudom mennyire tudatos, de értelmesen kimondja) pl. az hogy tata, apa, tik tak én pedig a mamamam vagyok neki:)
Van amikor csak egyszer mutatunk vagy mondunk el neki egy dolgot és ahogy visszakérdezzük azonnal mutatja vagy éppenséggel mondja:
  • Ha kérdezzük hogy hol a kuszkusz, azonnal a kis mutatóujját a szájába teszi és kacag, hogy ott van(amúgy egy pár napja jelent meg az első két kis fogacska, éppen hogy látszik a kis hegye:))
  • A telefont a tarkójához teszi és elkezd sétálni és közbe mondja, hogy APPA, APPA:)
  • Ahogy az asztalhoz ülünk, hogy együnk, azonnal összeteszi a kezét és szépen megvárja még elmondjuk a Jövel Jézust
  • Ha ki akar menni (és egyre gyakrabban akar) akkor megfogja kis kabátját és odaadja nekem, hogy adjam fel rá
...és sorolhatnám mert van bőven mit mesélni róla, mert Aliz mellett nem lehet unatkozni egy percig sem, most is még írok szétszedte az egész házat:) az összes játékokat kivette dobozból, a ruhákat a fiókból, a kis könyvei is szerte széjjel vannak...majd anya összeszedi...:)többet ér a gagyogását hallgatni, mint a nyafogását:)
Úgyhogy most a írás helyet inkább beszéljenek a képek és videó. Sajnos a videóhoz nincs hang de a lényeg úgyis átjön:)
...komoly munkába vagyok:)
Kérsz te is egyet?Nagyon szeretek a könyvekkel játszani, azokat forgatni...anya nagy örömére :))
...a hajamon is látszik, hogy egy nehéz nap után vagyunk...:)))


...és így járkál Aliz 11 hónaposan:

Kívánok mindenkinek egy kellemes , szép hetet és meleget, mert mi már nagyon várjuk a tavaszt!

9 megjegyzés:

  1. külön köszi a képeket és a videót!

    VálaszTörlés
  2. jajjj de edesen megy! hihetetlen, ez elott egy evvel meg izgatottan vartuk hogy megszulessen.
    puszilunk:)

    VálaszTörlés
  3. nagyon aranyos mar varom hogy talakozzunk és nagyon szépen megy ügyes nagyon ,mostmar akkor beszélgethettek .

    VálaszTörlés
  4. Kriszta, nagyon szívesen, máskor is:)))

    Picuri, tényleg hihetetlen...ahogy egyre jobban közeledik a születésnapja én is eltűnődök, hogy eltelt az idő, mintha most született volna...meglátod, te is így leszel vele:)
    Sok sok erőt!Már nincs sok hátra!:) Puszi

    Erzsébet nagyon örülök a mosolyodnak;)

    Esztike én is nagyon sajnálom, hogy nem találkoztunk, de nagyon remélem, hogy legközelebb mikor jönni fogtok, akkor összejön az is.Igazad van, egyre többet beszélgetünk, csak elég egy oldalú a dolog...már nagyon várom, hogy elbombázzon a kérdéseivel és csacsogjon össze vissza:))
    Vigyázatok magatokra!
    puszi

    VálaszTörlés
  5. Nagyon örülök, kedves Anna, hogy jól vagytok és jelentkeztél ( igaz nem ismerjük egymást személyesen, de ami késik nem múlik).Már hiányzott a majdnem mindennapi beszámolód!
    Nagyon ügyes a baba, édes!

    VálaszTörlés
  6. Nagyon örülök, hogy előkerültetek ti is, végeztetek a nagy költözködéssel is...azért hiányolok pár képet az új lakásról, házról, udvarról...de biztos sokkal szebb, mint a régi...:P
    NAgyon édes baba, ügyesen járkál már...puszi nektek!

    VálaszTörlés
  7. Kedves Inci, nagyon örülök annak, amikor olyanokat olvasok, hogy hiányoztam, mert az az jelenti, hogy törődnek velünk:)
    Köszönjük a bókot:)

    Melinda, már én is nagyon örülök, hogy végeztünk a költözködéssel...nem is gondoltam, hogy ennyi minden össze tud gyűlni két év házasság után és hogy annyira körülményes mindennek megtalálni a helyét...De most már túl vagyunk rajta és élvezzük az új lakást, igaz ez még mindig nem a miénk, de hiszük, hogy annak is eljön az ideje:)
    Most nem tudok eleget tenni a kérésednek, mert újból befuccsolt a fényképezőgép, de már a javítóba van, úgyhogy amint tudunk képet készíteni, jelentkezem velük:)
    Remélem jól vagytok!puszi

    VálaszTörlés
  8. jaj de jó volt látni a kis drágát...hasonlít még mindig édesanyádra:)

    VálaszTörlés
  9. aranyosak vagytok... en elveztem, hogy jaras mellett meg arra is tudott ugyelni, hogy felvegye a papucsot a foldrol es megmutassa, megnezze :) Egyre ugyesebb. Varom, hogy meg irjal, es a kepeket is. Elvezzetek az uj lakast. :)

    VálaszTörlés